PoliFest – între 7 şi 9 aprilie, la UPB

3
Foto: agerpres

Cele mai importante companii din domeniul securităţii cibernetice se reunesc sub cupola Universităţii Politehnica din Bucureşti, în perioada 7 – 9 aprilie, în cadrul celui mai mare eveniment dedicat tinerilor pasionaţi de tehnologie – PoliFest.

Potrivit organizatorilor, la ediţia din acest an a PoliFest vor fi prezenţi peste 10.000 de studenţi şi liceeni, care se vor putea informa în detaliu atât din perspectiva educaţională, cât şi în ceea ce priveşte opţiuni de dezvoltare a unei cariere pe care cele peste 100 de companii de top le vor prezenta pe parcursul celor trei zile ale evenimentului.

„Ne-am propus să ne concentrăm asupra acelor domenii care sunt de maximă importanţă pentru angajatori şi care le oferă tinerilor oportunitatea reală de a se angaja într-un domeniu de viitor. Domeniul securităţii cibernetice este unul extrem de actual. Reunind cele mai importante companii din acest sector, oferim participanţilor la eveniment oportunitatea de a înţelege ultimele tendinţe din cybersec, dar şi oportunitatea de a avea acces la locuri de muncă în domeniu. Numărul companiilor care participă la eveniment în acest an s-a dublat şi credem că vom reuşi să oferim un număr mult mai mare de beneficii celor care vor participa”, afirmă Mihnea Costoiu, rectorul UPB, citat într-un comunicat transmis miercuri AGERPRES.

Vezi și Vezi structura noului an şcolar 2022-2023

Conform sursei citate, la eveniment vor participa atât reprezentanţi ai mediului de afaceri dornici să îşi prezinte cele mai importante rezultate şi inovaţii din domeniu, dar şi companii care îşi vor prezenta ofertele de angajare sau internship tinerilor specialişti.

În prezent, UPB are 15 facultăţi şi peste 30.000 de studenţi, fiind cea mai mare şcoală de ingineri din ţară.

 

 

Sursa: agerpres.ro

3 comentarii

  1. […] Cele mai importante companii din domeniul securităţii cibernetice se reunesc sub cupola Universităţii Politehnica din Bucureşti, în perioada 7 – 9 aprilie, în cadrul celui mai mare eveniment dedicat tinerilor pasionaţi de tehnologie – PoliFest. Potrivit organizatorilor, la ediţia din acest an a PoliFest vor… Cititi mai multe aici: PoliFest – între 7 şi 9 aprilie, la UPB […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here