Ministrul Educației a anunțat că fiecare elev va primi un ghiozdan complet echipat

1

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a anunțat că pregătește un nou program pentru elevi, care ar putea fi implementat începând cu anul școlar viitor.

Este vorba de acordarea fiecărui elev a unui ghiozdan complet echipat, în valoare de 100 de euro. În această sumă sunt incluse și vouchere pentru echipamentul sportiv necesar orelor de educație fizică.

“Avem bani și pentru un proiect care nu a fost dezvoltat în anii anteriori și anume un ghiozdan complet pentru fiecare elev. Să asigurăm educația gratuită, așa cum spune Constituția. În acest ghiozdan trebuie să fie manualele pentru care se dă examen, limba română, matematică etc și rechizitele care sunt necesare pe un an întreg. Nivelul este cam de 100 de euro pentru fiecare ghiozdan. Aici o să existe un echipament de sport, care se va acorda cu ajutorul unor vouchere, pentru că este foarte greu să cumperi pentru fiecare copil în parte”, a declarat Ecaterina Andronescu, într-un interviu acordat Evenimentului Zilei.

Citește și Andronescu: Strângerea de bani pentru fondul clasei nu este legală

un comentariu

  1. […] Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a anunțat că pregătește un nou program pentru elevi, care ar putea fi implementat începând cu anul școlar viitor. Este vorba de acordarea fiecărui elev a unui ghiozdan complet echipat, în valoare de 100 de euro. În această sumă sunt incluse… Cititi mai multe aici: Ministrul Educației a anunțat că fiecare elev va primi un ghiozdan complet echipat […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here