Meteorologii anunță ninsori viscolite, vânt cu rafale de până la 120 km/oră și polei

1
ninsoare

La munte în nord-vestul țării va ninge din nou, iar temperaturile scad. Meteorologii spun că este așteptată o înrăutățire a vremii în următoarele ore, cu rafale la munte de peste 90-120km/h.

În zonele joase vor fi precipitații, vânt cu rafale de 70 km/h. Un front atmosferic rece din Europa centrală și estică va aduce ninsori în Maramureș, Transilvania, strat de zăpadă consistent în Carpații Occidentali. Ninsorile vor fi viscolite și vizibilitatea redusă.

Potrivit prognozei, în judeţele Maramureş (zona depresionară), Cluj (localităţile: Gherla, Căşeiu, Iclod, Mica, Mintiu Gherlii, Dej, Unguraş, Chiuieşti, Cuzdrioara, Fizeşu Gherlii, Câţcău, Vad, Sânmărtin, Bobâlna, Corneşti, Recea-Cristur, Aluniş, Jichişu de Jos, Huedin, Poieni, Căpuşu Mare, Negreni, Mănăstireni, Sâncraiu, Ciucea şi Izvoru Crişului), Bistriţa-Năsăud (zona joasă), Dolj şi Mehedinţi (zona joasă) se vor semnala intensificări temporare ale vântului cu rafale ce vor depăşi 55 – 65 km/h, iar pe alocuri va fi burniţă şi sunt condiţii pentru depunere a poleiului.Meteorologii spun că vremea va fi schimbătoare, toată săptămâna. 

      CITEȘTE ȘI Insomnia: cauze, simptome și prevenție

un comentariu

  1. […] La munte în nord-vestul țării va ninge din nou, iar temperaturile scad. Meteorologii spun că este așteptată o înrăutățire a vremii în următoarele ore, cu rafale la munte de peste 90-120km/h. În zonele joase vor fi precipitații, vânt cu rafale de 70 km/h. Un front… Cititi mai multe aici: Meteorologii anunță ninsori viscolite, vânt cu rafale de până la 120 km/oră și polei […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here