Studenții ASE București vor învăţa despre Metaverse și robotică / Sala numită Accenture Student Lab are 35 de locuri

3
robotică
robotică

Începând cu acest an universitar, studenții Academiei de Studii Economice vor învăţa despre Metaverse și robotică, vor participa la ateliere pe teme de transformare a afacerilor, cum ar fi HR, contabilitate, achiziții și lanțuri de aprovizionare, precum și la discuții despre tehnologii, cum ar fi SAP, AI și Salesforce.

 

Noile cursuri şi activităţi amintite mai sus fac parte dintr-un demers asumat de instituţie de pregătire a studenţilor pentru piaţa muncii, folosind experienţa specialiştilor companiei Accenture.

În acest context, marţi, 25 octombrie, Accenture și Academia de Studii Economice din București au inaugurat o sală de curs în urma unei investiţii de peste 200.000 de dolari.

Sala numită Accenture Student Lab are o capacitate de 35 de locuri și se află în cadrul clădirii „Ion N. Angelescu”, la etajul 2.

”Parteneriatul dintre ASE București și Accenture România este unul de o importanță ridicată pentru noi. Doar prin intermediul acțiunilor comune putem asigura o dezvoltare locală mai bună pentru comunitățile din care facem parte. Această investiție este una dintr-un program mai larg de modernizare și digitalizare în care Academia de Studii Economice din București alături de partenerii noștri din mediul de afaceri ni l-am asumat, astfel încât să le putem oferi studenților și cadrelor didactice soluții digitale de ultimă generație”, a declarat prof. univ. dr. Nicolae Istudor, rectorul ASE București.

Academia de Studii Economice din București este una dintre cele mai prestigioase instituţii de învățământ superior cu profil economic din România.

Vezi și Rectorul ASE București, Nicolae Istudor: proiectul legii învăţământului superior, mai bun decât actuala lege

În 2011, ASE a fost clasificată în categoria universităților de vârf din România, respectiv cea de „Universități de cercetare avansată și educație”. ASE București ocupă, pentru al patrulea an consecutiv, locul I în România, locurile 401-500 la nivel internațional în domeniul Științe Sociale (Social Science) și 601+ în domeniul Afaceri & Economie (Business & Economics), conform clasamentului Times Higher Education World University Rankings by Subject 2022.

Accenture este o companie globală de servicii profesionale cu capacități de top în domeniul digital, cloud și securitate.

3 comentarii

  1. […] Începând cu acest an universitar, studenții Academiei de Studii Economice vor învăţa despre Metaverse și robotică, vor participa la ateliere pe teme de transformare a afacerilor, cum ar fi HR, contabilitate, achiziții și lanțuri de aprovizionare, precum și la discuții despre tehnologii, cum ar fi… Cititi mai multe aici: Studenții ASE București vor învăţa despre Metaverse și robotică / Sala numită Accenture Stud… […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here