MEN a început procesul de aprobare a manualelor pentru clasa a V-a

0
manuale-manualelor-editura-didactică-ți-pedagogică-metodologie

Ministrul Educației Naționale, Liviu Marian Pop, a aprobat astăzi, 27 iulie, prin ordin, forma finală a manualelor școlare de clasa a V-a pentru șapte discipline, anunță Ministerul Educației Naționale. 

Din cele 25 de loturi de manuale ofertate în cadrul licitației organizate de Centrul Național de Evaluare și Examinare (CNEE), pentru cele șapte discipline nu au fost depuse contestații, astfel că în data de 25 iulie au putut fi parafate acordurile-cadru cu editurile câștigătoare, se menționează în comunicatul de presă.

 

Citește și: Interviu cu un profesor de matematică (I): „Trăim într-o democrație în care Ministerul Educației practică modelul unic”

 

Manualele aprobate astăzi vor fi depuse la Centrul Național de Evaluare și Examinare în data de 3 august împreună cu versiunile digitale corespunzătoare. Ulterior, acestea vor fi încărcate pe platforma manuale.edu.ro, iar în perioada 7-11 august, unitățile de învățământ vor selecta titlurile ce vor face obiectul contractelor cu editurile furnizoare. Manualele vor ajunge în posesia elevilor din prima zi a noului anul școlar.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here