Magie și povești la Veranda Mall: Lansarea cărții „Tărâmul Poveştilor Uitate” de Bianca Partenie!

1

O experienţă magică pentru cei mici și…cei mari, la mall Veranda!

Sâmbătă, pe 21 octombrie, începând cu ora 11:00, la Veranda Mall, scriitoarea Bianca Partenie își va lansa noua carte, Tărâmul Poveştilor Uitate, publicată la editura Univers și a pregătit un eveniment cu multe surprize.

Bianca Partenie: „Vă spun atât, cei mici se vor întâlni cu personaje din poveşti, alături de minunații de la Mary’s Friends – Petreceri pentru copii, care ne vor aduce baloane, vor face picturi pe față, vom citi, cânta şi colora împreună şi ne vom distra pe cinste, promitem”.

Descoperă și: Lansarea cărții pentru copii „Tot ce nu ştiai despre Moş Crăciun” de Bianca Partenie

Pentru invitaţii adulţi, părinți, bunici, educatori, învățători şi toţi cei cu suflet de copil, autoarea va avea un dialog cu esență alături de doamna secretar de stat în Ministerul Culturii, Diana Baciuna şi de psihoterapeutul Otilia Mihai. Alături de invitaţi, cei prezenţi vor putea afla de la specialiști, de ce este esențială literatura pentru copii în dezvoltarea armonioasă a acestora, cum le insuflăm dragostea pentru cărți, dar și cât de prețios este timpul în care citim împreună.

Evenimentul va fi moderat de Catalina Chiriches, de la Editura Univers.

„La final, dăm şi autografe şi alături de noi se va afla şi sursa de inspirație a acestei cărtițe, o vulpiță taaare simpatică din ceramică, lucrată cu iubire de Xantya Turcu”, a mai afirmat scriitoarea.

Aşa că, save the date! Pe 21 octombrie, Veranda Mall devine Tărâmul Poveştilor…regăsite! Vă așteptăm cu mult drag!

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here