Lansarea cărții pentru copii „Tot ce nu ştiai despre Moş Crăciun” de Bianca Partenie

2

Sâmbătă, în cadrul librăriei Cărturești Carusel, scriitoarea Bianca Partenie și-a lansat cea mai nouă carte: „Tot ce nu ştiai despre Moş Crăciun”.

O poveste pentru toate vârstele care ne reintroduce în lumea copilăriei și a spiritului Crăciunului.

Micul Timothy meșterește capcane și îl ia la întrebări pe Moș Crăciun prin care încearcă să afle adevărata sa identitate. Dar finalul întâmplării nu este cel la care ne-am fi așteptat, iar caruselul în care ne introduce autoarea este unul care ne apropie mai mult de Crăciunul copilăriei noastre.

Bianca Partenie: „Sâmbătă am lansat „Tot ce nu ştiai despre Moş Crăciun” la Cărturești Carusel. A fost magie, vă spun. Am citit, ne-am jucat, am povestit, am desenat, am cântat împreună. Părinții şi bunicii ne-au intrat în joc, iar la final, Moşul ne-a trimis surprise”, a spus scriitoarea.

„Mulțumesc, Editura Univers pentru încredere şi Zenkő Karda pentru că ai dat culoare acestei cărți. Şi vă mulțumesc vouă, tuturor, celor care dați sens poveştilor, citindu-le. Sunteți minunați!”, a precizat Bianca Partenie.

În cadrul evenimentului au participat și Cătălina Chiricheș, reprezentant al editurii Univers, și Diana Baciuna, Secretar de Stat la Ministerul Culturii.

 

Diana Baciuna

2 comentarii

  1. […] Sâmbătă, în cadrul librăriei Cărturești Carusel, scriitoarea Bianca Partenie și-a lansat cea mai nouă carte: „Tot ce nu ştiai despre Moş Crăciun”. O poveste pentru toate vârstele care ne reintroduce în lumea copilăriei și a spiritului Crăciunului. Micul Timothy meșterește capcane și îl ia la… Cititi mai multe aici: Lansarea cărții pentru copii „Tot ce nu ştiai despre Moş Crăciun” de Bianca Partenie […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here