KPMG România lansează primul automat de recrutare pentru studenți

2

KPMG România lansează primul automat de recrutare pentru studenții bucureșteni, în cadrul noii campanii de brand de angajator – ‘Open for Talent’.

În cadrul campaniei, KPMG pune față în față candidatul și tehnologia, prin intermediul unui automat, care va putea fi utilizat în timp real de către studenți, începând cu jumătatea lunii martie, informează un comunicat al companiei de consultanță fiscală.

Automatul va fi plasat, pe rând, în interiorul mai multor universități din București, dar și în cadrul evenimentelor de industrie la care compania va fi prezentă pe parcursul acestui an.

“Prin intermediul acestui automat, potențialii candidați care intră în joc vor răspunde la un scurt chestionar personalizat care va face potrivirea între profilul lor și rol. Un element de originalitate este dat de faptul că, odată parcurs chestionarul, automatul oferă candidaților o cutie personalizată care conține o șosetă colorată, creată de un producător român; șoseta pereche urmând să fie primită la standul de prezentare a companiei, unde pot afla mai multe detalii despre oportunitățile de angajare existente în cadrul KPMG”, se arată în comunicat.

‘Open for Talent’ încurajează exprimarea individualității, originalității și personalității potențialilor angajați

Nouă campanie de brand de angajator cu mesajul ‘Open for Talent’ încurajează exprimarea individualității, originalității și personalității potențialilor angajați și aduce în prim plan o dimensiune importantă a brandului KPMG: flexibilitatea.

“Open for Talent este semnalul dat de KPMG în România oamenilor îndrăzneți care își doresc să dezvolte o carieră în domenii precum: audit, consultanță fiscală, consultanță juridică, consultanță în afaceri, tehnologia informației. Campania aceasta este una diferită față de cele pe care le-am lansat până acum și asta pentru că ne-am dorit să mergem pe o idee originală, care să înglobeze felul nostru de a fi: deschiși către nou, către creativitate, către tehnologie, flexibili și dornici de a lucra cu oameni cu personalitate, alături de care să putem crește”, spune Mădălina Racovițan, Partener KPMG.

Potrivit sursei citate, ideea campaniei a pornit de la nevoia inerentă a oamenilor de a se exprima, iar la locul de muncă, angajații pot face acest lucru atât prin intermediul abilităților și pasiunilor, dar și prin intermediul hainelor pe care le poartă.

Citește și Singurul proiect gratuit din România ce abordează teme de geopolitică și geostrategie revine cu a doua ediție anul acesta

“Așa cum spune și sloganul campaniei noastre, ‘We are Open for Talent’. Asta înseamnă că nu ne uităm la un tipar, la un ‘candidat ideal’, ci la candidați cu pasiuni, cunoștințe și așteptări diverse. Căutăm potențial, motivație, adaptabilitate, interes față de învățarea continuă și tehnologie. De cele mai multe ori, motivația compensează lipsa unor cunoștințe acumulate în timpul facultății, de aceea atitudinea și curajul de a urma propriul traseu de dezvoltare vor prevala în fața unor cunoștințe specifice. Căutăm talente, ‘rebeli subtili’ și încurajăm exprimarea personalității în rândul angajaților și potențialilor angajați”, a precizat Alina Gheuca, Manager – People, Performance & Culture.

Despre KPMG

KPMG este rețeaua globală de firme de servicii profesionale care furnizează servicii de audit, consultanță fiscală și în domeniul afacerilor, prezentă în 153 de țări cu 207.000 de angajați în firmele membre din întreaga lume.

În România și Republica Moldova, KPMG își desfășoară activitatea în cadrul celor șase birouri din București, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Timișoara și Chișinău. În prezent, dispune de peste 800 de profesioniști, atât cetățeni români, cât și străini.

2 comentarii

  1. […] KPMG România lansează primul automat de recrutare pentru studenții bucureșteni, în cadrul noii campanii de brand de angajator – ‘Open for Talent’. În cadrul campaniei, KPMG pune față în față candidatul și tehnologia, prin intermediul unui automat, care va putea fi utilizat în timp real… Cititi mai multe aici: KPMG România lansează primul automat de recrutare pentru studenți […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here