Județul Cluj nu are școli și grădinițe cu toalete în curte

1

Singurul judeţ din România în care toate şcolile şi grădiniţele au toalete în interior este Cluj. „Clujul este singurul judeţ din România care nu are toalete în curtea şcolilor şi a grădiniţelor, acestea fiind, în totalitate, în interiorul clădirilor de învăţământ se arată într-un comunicat al CJ Cluj.

Potrivit Raportului privind starea învăţământului preuniversitar clujean, făcut public în cursul zilei de miercuri, 7 septembrie, de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj, judeţul Cluj este singurul din ţară care a remediat în totalitate situaţia toaletelor şi a grupurilor sanitare aflate în curtea unităţilor şcolare clujene”.

Vezi și Avem internet în școli, toaletele mai au de așteptat

Doar în acest an, CJ Cluj a repartizat UAT-urilor clujene aproximativ 33.000.000 de lei pentru finanţarea şi a unor astfel de proiecte, dar şi pentru susţinerea investiţiilor în infrastructura de bază.

„Deşi nu este o laudă şi ar trebui să constituie peste tot o normalitate a zilelor noastre, mă bucur să constat că atingerea obiectivului asumat la nivelul administraţiei judeţene a fost confirmată şi de Inspectoratul Şcolar în acest început de an educaţional. Clujul este singurul judeţ din ţară cu şcoli şi grădiniţe racordate integral la apă curentă şi cu toalete în interiorul clădirilor, iar această stare datează deja de doi ani de zile”, a declarat preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe, citat în comunicat.

CITEȘTE ȘI CUM SĂ CULTIVI PROPRIUL COPAC DE AVOCADO LA TINE ÎN APARTAMENT

un comentariu

  1. […] Singurul judeţ din România în care toate şcolile şi grădiniţele au toalete în interior este Cluj. „Clujul este singurul judeţ din România care nu are toalete în curtea şcolilor şi a grădiniţelor, acestea fiind, în totalitate, în interiorul clădirilor de învăţământ se arată într-un comunicat… Cititi mai multe aici: Județul Cluj nu are școli și grădinițe cu toalete în curte […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here