Începe UNIFEST, cel mai mare festival studențesc din România

2

Începând de mâine până pe 14 noiembrie, în București și alte 12 centre universitare din țară se va desfășura festivalul studențesc UNIFEST, organizat de Uniunea Studenților din România, scrie Mediafax. Timp de 11 zile, studenții sunt invitați la ateliere, cross-uri, filme, vânătoare de comori, seri de folk, traininguri şi un concert-surpriză. În perioada festivalului studenții vor beneficia de gratuități.

În acord cu tema festivalului, „15 ani de tradiție, 15 ani de UNIFEST”, vor fi organizate seri cu muzică, mâncare şi filme româneşti şi de asemenea, un treasure hunt pentru a redescoperi Bucureştiul, spun organizatorii. În cadrul activităților se vor regăsi workshopuri de prim ajutor, campanii de donare de sânge, un campionat naţional de fotbal, un cross studenţesc și activități de fitness şi dans.

Acces gratuit pentru studenți la teatre și muzee

Festivalul va cuprinde și Noaptea Albă a Teatrului Studenţesc, iar pe tot parcursul festivalului, studenţii vor avea acces gratuit la teatre şi muzee din Bucureşti. Aceştia pot intra în posesia biletelor în fiecare zi, de pe 4 până pe 13 noiembrie, în intervalul orar 16:00 – 19:00 venind la Sediul Uniunii Studenţilor din România situat pe Calea Plevnei, nr 61 camera 9-10.

Educație non-formală în cadrul festivalului

Festivalul va cuprinde, de asemenea, activități de educație non-formală:  traininguri de Vorbit în public, Negociere, Leadership, NLP, Comunicare, Motivare şi încredere, Scriere de proiecte, Project, Time şi Conflict Management.

Citește și: Juriştii români: „BREXIT-ul nu afectează procedura de recunoaștere a diplomelor pentru studenții din străinătate”

 

Festivalul UNIFEST este organizat de Uniunea Studenților din România din 2001, aflându-se în acest an la cea de-a 15-a ediție. Deschiderea oficială va avea loc pe 4 noiembrie la ora 11:30 în sala de festivităţi a Primăriei Municipiului Bucureşti, în cadrul unei conferinţe de presă.

Detalii suplimentare despre festival şi programul integral pot fi găsite pe pagină de Facebook UNIFEST sau pe site-ul festivalului UNIFEST.

Programul integral al Festivalului pentru Bucureşti poate fi consultat aici

 

2 comentarii

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here