Insitituțiile de învățământ sunt invitate să se înscrie în cursa pentru „Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat”

0
gala-premiilor-pentru-un-mediu-curat

Companiile, instituțiile publice, instituțiile de învățământ și ONG-urile sunt invitate să își înscrie până pe 24 noeimbrie proiectele dedicate mediului în cadrul concursului „Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat”  al  Organizației ECOTIC aflat la a IX-a ediție.

Concursul este organizat la nivel național și este dedicat inițiativelor de protecție a mediului și conservare a resurselor planetei. Competiția are patru categorii, fiind invitate să se înscrie companii, instituții de învățământ, instituții publice și ONG-uri ce au dezvoltat, începând din luna octombrie 2016, proiecte dedicate mediului. Condiția esențială este ca aceste proiecte să fie într-un stadiu suficient de avansat pentru a prezenta rezultate, chiar și intermediare.

Sesiunea de înscrieri a început pe 2 octombrie pe www.premiilepentrumediucurat.ro și continuă până pe 24 noiembrie.

„Invităm ca în fiecare an organizațiile care derulează proiecte de protecția mediului și CSR să le înscrie în ediția 2017 a concursului Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat. Miza inițiativei ECOTIC este de a populariza și premia proiectele cu cel mai mare impact asupra comunităților cărora se adresează și de a oferi exemple de bune practici, declară Valentin Negoiță – Președintele ECOTIC, într-un comunicat de presă al organizației.

 

Citește și: Profesorul-artist care a reușit să îmbine catedra cu scena

 

Premiile oferite câștigătorilor celor patru categorii sunt menite sa ofere sprijin în derularea ulterioară a proiectelor. Astfel, instituții de învățământ vor fi premiate cu un sistem tablă interactive, pentru companii premiul este o bicicletă electrică, pentru instituțiile publice, un videoproiector, iar pentru ONG-uri  un pachet de servicii de branding si comunicare.

Proiectele vor fi evaluate de un juriu de specialitate iar premiile pentru cele patru categorii de concurs vor fi acordate în cadrul evenimentului festiv „Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat”, ce va avea loc pe 12 decembrie 2017, la Hotel Novotel din București.

Concursul este organizat cu sprijinul Ministerului Mediului, Info Cons, Hotnews, Cărturești, The Diplomat –  Bucharest, CCIFER, eleven, ROGBC, Let’s do it Romania, Junior Achievement Romania și Image Factory.

Sursă foto: www.premiilepentrumediucurat.ro

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here