Facultatea de Istorie a Universității București, pregătită să-și primească studenții

1

Unitățile de învățământ superior au început lupta pentru absolvenții care au promovat examenul de Bacalaureat. Facultatea de Istorie din București a publicat pe pagina sa de Facebook un album cu fotografii din interior, anunțând că spațiile sunt pregătite să primească studenți în condițiile actuale de siguranță sanitară.

Vezi aici: Facebook Facultatea de Istorie București

”La Facultatea de Istorie suntem preocupați de siguranța studenților, a cadrelor didactice, dar mai ales a candidaților care doresc să se alăture comunității #FIUB.

Sediul nostru din Bulevardul Regina Elisabeta (Piața Universității) dispune de spații largi, deschise, care ne oferă un ajutor considerabil în procesul de admitere dar și în vederea desfășurării activităților didactice din cadrul instituției, în contextul noului coronavirus.

Facultatea de Istorie respectă toate normele de protecție și reguli de distanțare socială conform ordinului 3577/831/2020: utilizarea de benzi pentru distanțarea socială, asigurarea de soluții pentru curățare și dezinfectare pentru persoanele care tranzitează clădirea, separatoare de plexiglass în sălile utilizate pentru admitere etc”.

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here