Elevii ar putea scăpa de teze chiar tot anul

0

Elevii ar putea scăpa de teze semestrul acesta sau chiar tot anul. Ministerul Educației ia în calcul renunțarea la această metodă de evaluare. Ministerul Educației analizează acum  posibilele efecte.

O astfel de măsură se pare că trebuie luată după trecerea învățământului în mediul online, acolo unde numărul cazurilor a depășit trei la mie.

Ministrul Educației, Monica Anisie: La acest moment am decis deja la Ministerul Educației să existe o comisie formată din specialiști care să realizeze adaptarea programei la online. Se analizează de comisiile de specialitate de la Ministerul Educației toate aspectele care țin de acest lucru și vă anunțăm că luni vom avea conferință de presă în care vom preciza toate masurile referitoare la acest aspect.

Elevii și părinții consideră că temele pentru acasă sunt prea multe, prea obositoare şi duc la nelinişte, îngrijorare şi stres

Întrebată despre condițiile în care vor putea fi ținute online tezele sau olimpiadele, ministrul Educației, Monica Anisie a declarat: Acest aspect se află în evaluare. La momentul acesta, specialiștii din minister realizează o astfel de evaluare.

Dacă în contextul epidemiolog va trebui să luăm alte măsuri le vom analiza și vom transmite în timp util ce s-a decis prin consultare.

Vezi și Casoteca.ro/magazin/

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here