Elevii intră în vacanţa de primăvară

1
Foto: hotnews.ro

Elevii intră, după terminarea cursurilor de joi, în vacanţa de primăvară, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei.

Cursurile semestrului al doilea al anului şcolar 2021 – 2022 vor fi reluate pe 2 mai şi se vor încheia pe 10 iunie.

Prin excepţie, pentru clasele terminale din învăţământul liceal – clasa a XII-a zi, clasa a XIII-a seral şi frecvenţă redusă – anul şcolar are 32 de săptămâni de cursuri şi se va încheia pe 27 mai.

Pentru clasele a VIII-a, anul şcolar are 33 de săptămâni de cursuri şi se încheie la data de 3 iunie.

Vezi și Universitatea din Bucureşti: 132 de absolvenţi ai Facultăţii de Drept au reuşit să ocupe aproape jumătate dintre posturile scoase la concurs

Pentru clasele din învăţământul liceal – filiera tehnologică, exceptând clasele terminale menţionate anterior, respectiv pentru clasele din învăţământul profesional anul şcolar are 37 de săptămâni de cursuri.

 

 

Sursa: agerpres.ro

un comentariu

  1. […] Elevii intră, după terminarea cursurilor de joi, în vacanţa de primăvară, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei. Cursurile semestrului al doilea al anului şcolar 2021 – 2022 vor fi reluate pe 2 mai şi se vor încheia pe 10 iunie. Prin excepţie, pentru clasele terminale… Cititi mai multe aici: Elevii intră în vacanţa de primăvară […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here