Elevi și studenți, consultați pentru modernizarea celei mai mari clădiri a autorităților publice, în Harghita

1
Foto: which.co.uk

Studenții și elevii care studiază în clase cu specializare în proiectare, alături de proiectanți și cetățeni obișnuiți, sunt invitați de Consiliul Județean Harghita să vină cu idei și propuneri de modernizare a unei clădiri a autorităților publice, în sensul ca aceasta să devină “clădire SMART”, “cu un aer familial”.

Este vorba despre Palatul Administrativ, pentru care Consiliul caută soluții de creștere a eficienței energetice, scrie Agerpres.

Preşedintele Consiliului Judeţean Harghita, Borboly Csaba, consideră că este esenţial ca în interiorul clădirii sa fie găzduite cât mai multe evenimente culturale, pentru copii şi familie, ‘astfel încât aceasta să devină un mediu familial pentru cetăţeni şi în beneficiul lor’.

Sugestiile, ideile şi propunerile locuitorilor şi proiectanţilor sunt aşteptate până în 6 decembrie, la adresa de e-mail info@judetulharghita.ro.

Vezi și Competenţele juridice şi financiare sunt introduse în curriculumul naţional pentru învăţământul primar şi gimnazial

Clădirea Consiliului Judeţean Harghita, unde îşi desfăşoară activitatea mai multe instituţii publice, a fost construită în perioada 1984-1985, este cea mai mare din judeţ, având o arie construită de aproximativ 4.800 de metri pătraţi şi o arie desfăşurată de circa 20.000 de metri pătraţi.

 

 

 

 

 

 

Sursa: edupedu.ro

un comentariu

  1. […] Studenții și elevii care studiază în clase cu specializare în proiectare, alături de proiectanți și cetățeni obișnuiți, sunt invitați de Consiliul Județean Harghita să vină cu idei și propuneri de modernizare a unei clădiri a autorităților publice, în sensul ca aceasta să devină “clădire SMART”,… Cititi mai multe aici: Elevi și studenți, consultați pentru modernizarea celei mai mari clădiri a autorităților publi… […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here