Ecaterina Andronescu spune că acesta ar fi ultimul an cu toalete în curtea școlilor

2

Ministrul Educației Naționale, Ecaterina Andronescu, a declarat că în acest an se va rezolva problema școlilor care mai au toaletele în curte sau neconforme, fiind alocată de la buget suma de 65 de milioane de lei, care va merge către primării.

Citește și Andronescu se joacă cu Legea Educației și bulversează elevii, profesorii și părinții

“Anul acesta avem 65 milioane de lei pentru acest subiect. În acest moment este elaborat draftul de hotărâre de guvern, el va intra în Guvernul României în următoarele săptămâni, pentru că trebuie să obținem semnăturile de la ceilalți colegi miniștri. Sperăm să rezolvăm toate problemele de acest fel, cu resursele pe care le avem, pentru că este gândit un sistem modular, care are dimensiuni proporționale cu numărul copiilor din școală. Vom trimite banii la inspectorate și prin inspectorate la primării. Patrimoniul școlilor este la primării și primăria este singura structură administrativă care poate să facă investiții în școală”, a declarat ministrul.

2 comentarii

  1. […] Ministrul Educației Naționale, Ecaterina Andronescu, a declarat că în acest an se va rezolva problema școlilor care mai au toaletele în curte sau neconforme, fiind alocată de la buget suma de 65 de milioane de lei, care va merge către primării. Citește și Andronescu se joacă… Cititi mai multe aici: Ecaterina Andronescu spune că acesta ar fi ultimul an cu toalete în curtea școlilor […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here