Ecaterina Andronescu le-a urat succes la examene absolvenților de gimnaziu și liceu

2

Ministrul Educației Naționale, Ecaterina Andronescu, le-a urat succes, luni, absolvenților de clasa a VIII-a care urmează să susțină Evaluarea Națională și absolvenților de liceu care vor susține Bacalaureatul.

“A venit vacanța. Vă doresc, dragi copii, să vă bucurați de aceste zile în care vă aparține tot timpul. Nu mai sunteți stresați de școală, nu mai sunteți stresați de lecții, nu vă mai spune nici mama și nici tata să mergeți la școală și nu vă mai întreabă nimeni dacă ați învățat, este o perioadă de relaxare și vă doresc din tot sufletul să vă relaxați activ, adică puteți să stați toată ziua, din când în când mai citiți câte o poveste, mai citiți câte o carte, pentru că fiecare pagină adaugă câte ceva la ceea ce sunteți. Voi, cei de acum, nu mai sunteți cei de anul trecut, a mai trecut un an de școală, a mai trecut un an în care, dacă ați reuși să vă uitați în oglindă și să vedeți cum sunteți, cu siguranță nu ați mai fi cei de anul trecut. Vă doresc vouă absolvenților de clasa a VIII-a și vouă absolvenților de liceu să vă bucurați de rezultatele muncii voastre pentru că până la urmă și evaluarea de la clasa a VIII-a și examenul de bacalaureat nu este altceva, fiecare din aceste două examene decât o confruntare a voastră cu voi înșivă. Să vă bucurați de aceste rezultate, iar dacă se întâmplă să nu vă bucure aceste rezultate, nimic nu este pierdut, așezați-vă cartea în față și încercați a doua oară. Vă doresc tuturor mult succes, iar vouă, cei care sunteți în vacanță, vacanță frumoasă”, a afirmat ministrul într-un mesaj pe pagina de Facebook a MEN.

Andronescu le-a mulțumit profesorilor pentru munca depusă în anul școlar care s-a terminat

“Doamnelor și domnilor profesori, s-a terminat un alt an, vă mulțumesc pentru ce ați făcut în tot anul școlar. Vă mulțumesc pentru strădaniile pe care le-ați făcut, vă mulțumesc pentru acest transfer în cunoaștere și pentru că un an de zile ați fost modelul elevilor dumneavoastră”, a declarat Ecaterina Andronescu.

Citește și Învățământul românesc în vremea Ecaterinei Andronescu. Ce a făcut în calitate de ministru al Educației

2 comentarii

  1. […] Ministrul Educației Naționale, Ecaterina Andronescu, le-a urat succes, luni, absolvenților de clasa a VIII-a care urmează să susțină Evaluarea Națională și absolvenților de liceu care vor susține Bacalaureatul. “A venit vacanța. Vă doresc, dragi copii, să vă bucurați de aceste zile în care vă aparține… Cititi mai multe aici: Ecaterina Andronescu le-a urat succes la examene absolvenților de gimnaziu și liceu […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here