Destiny Park, alături de Regina Maria, Lidl și City Insurance sprijină spitalul Grigore Alexandrescu în lupta împotriva Covid-19

3

Proiectul de solidaritate comunitară Destiny PACT este expresia convingerii echipei Destiny Park că viitorul se află în mâinile copiilor, iar noi, adulții, avem datoria de a le asigura fericirea, dezvoltarea și siguranța. Această responsabilitate se manifestă mai pregnant astăzi, când sistemul de sănătate din România înfruntă provocările generate de virusul COVID-19: medicii sunt copleșiți de complexitatea provocării, echipamentele de protecție disponibile sunt limitate, iar condițiile de criză afectează veniturile familiilor. În acest context, datoria noastră este să sprijinim eroii din linia întâi, persoanele care luptă pentru viața și viitorul nostru și al copiilor noștri.

Pentru a putea depăși cu succes aceste obstacole, o coordonare între mediul public și mediul privat este imperativă. Iar acest punct de vedere este împărtășit și de partenerii noștri: City Insurance, Lidl Romania și Reteaua privata de sănăate Regina Maria. La propunerea Destiny Park, bucurându-ne de un accept imediat și din partea partenerilor am convenit prin acest pact de onoare, asupra unui sprijin financiar care urmează să fie acordat Spitalului de Urgență pentru copii „Grigore Alexandrescu”, dar și părinților care își doresc teste suplimentare COVID pentru copiii lor.

Astfel, 60% din suma asigurată spitalului va acoperi costurile pentru testele RT-PCR efectuate în laboratoarele din cadrul Retelei private de Sanatate Regina Maria.

În colaborare cu Rețeaua privată de sănătate Regina Maria, Destiny Park va deschide un cont pre-plăți la care Spitalul „Grigore Alexandrescu” să aibă acces pe măsura ce apar nevoile de testare.

Procentul de 40% din suma va fi alocat achiziționării echipamentelor de protecție, în special măști de protecție și halate de vizitator, costurile fiind suportate de Destiny Park.

Suntem, de asemenea, recunoscători Ambasadorilor Destiny Park care și-au manifestat susținerea față de proiectul nostru și care contribuie la diseminarea informațiilor vitale legate de sănătatea copiilor,  Ruxandra Iancu – medic pediatru și Urania Cremene, specialist în Parenting și creatoarea All About Parenting.

Sperăm ca prin acest efort colectiv să putem ușura munca medicilor și să încheiem astfel un veritabil pact cu prezentul pentru un viitor și un destin sănătos pentru copiii noștri.

Destiny Park reprezintă un parc tematic educaţional pentru copii, care va fi inaugurat în Bucureşti, Băneasa, în martie 2021. Destiny Park implică o investiţie romanească ce se va ridica la peste 23 milioane de lei.

Parcul va conţine 43 de zone cu activități de Edutainment, în care copiii vor învăţa prin intermediul jocului. Destiny Park va fi un oraș în miniatură, construit special pentru copii, cu instituții, cu economie și bani proprii.

Citește și Un liceu important din Marea Britanie oferă burse ce acoperă integral taxa de școlarizare pentru tinerii români. Alte instituții din UK și din Elveția acoperă parțial taxa de școlarizare

3 comentarii

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here