Conferința de Psihologie Health Now 6: Abordări practice în sănătatea mintală

0
sanatate mintala

Choice, în colaborare cu Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, organizează pe 9 și 10 octombrie 2021, cea de-a șasea ediție a Conferinței Naționale de Psihologie Health Now, adresată psihologilor și specialiștilor din domenii legate de sănătate mintală.

 

Anul acesta ne vom revedea online, pe Zoom și Google Meet. 

În cele două zile ale conferinței, vor avea loc 6 ateliere și 9 prelegeri, toate cu informații practice, bazate pe dovezi științifice.

Invitații vor prezenta tehnici, metode eficiente și protocoale recomandate pentru gestionarea diverselor tipuri de provocări în lucrul cu clienții în terapia individuală, în spitale și clinici, precum și recomandări de prevenție a tulburărilor mintale, utile celor care lucrează în domeniul psihoeducației (ONG-uri, asociații, instituții).

Vezi și Yoga este o modalitate de a descoperi sentimentul unității cu tine

Prelegerile și workshop-urile vor include teme precum: intervenția psihologică în situații de criză, emoțiile secundare în psihopatologie, intervenții psihosociale pentru pacienții oncologici, prevenția și detecția timpurie a tulburărilor mintale la tineri, principii și strategii ale intervenției dialectic-comportamentale în tulburarea de personalitate borderline, toleranța la incertitudine în anxietate și depresie, dar și multe altele.

Printre invitați se numără practicieni și/sau profesori universitari și cercetători:  Adrian Opre, Vasile Doru Marineanu, ‪Diana Nechita, Raluca Chișcu, Eugen Secară, Aurora Szentágotai-Tătar, Victor Bohuș, Simona Ștefan, Ioana Podină, Andra Crăciun, Andrei Solomon, Cristina Șandru, Simona Herb, Andrada Ciucă, Ioana Cristea.

Conferința Health Now 6 este, prin urmare, de interes direct pentru psihologi clinicieni, psihoterapeuți, viitori specialiști în sănătate mintală (studenți).

Evenimentul este în proces de acreditare de către Colegiul Psihologilor din România. Se pot obține în jur de 12 credite, conform estimărilor noastre și în funcție de workshop-urile alese. Numărul de credite va fi actualizat de îndată ce vom primi un răspuns oficial de la Colegiului Psihologilor din România.

Pentru mai multe detalii și înscriere, accesează https://choiceconsulting.ro/health-now/

Profită de Reducerea Early Bird, valabilă până la data de 22 august.

Despre Choice

Choice a luat ființă în 2015 ca organizație non-profit, din dorința de a aduce cunoștinţele de tip ”evidence-based” din psihologie mai aproape de publicul larg, prin servicii și diverse mijloace de informare.

Pe pagina noastră de Facebook, în cadrul newsletterelor APR, prin evenimentele organizate, ținem la curent psihologii cu cele mai noi informații și tehnici utile în practica de specialitate și explicăm publicului larg concepte din psihologie care pot fi aplicate în viața de zi cu zi.

Începând cu 2014, am reunit în cadrul Health Now specialiști, cercetători de top și studenți, cu scopul de a face cunoscute practici eficiente de abordare a sănătății mintale. Anul acesta organizăm cea de-a VI-a ediție Health Now și te invităm să ne fii alături.

Salvează data în calendar: 9 și 10 octombrie 2021 – Conferința Health Now 6  „Abordări practice în sănătatea mintală”.

Nu știi sigur dacă poți participa? Urmărește evenimentul pe pagina noastră de Facebook și vei primi remindere https://www.facebook.com/events/5899530566783581

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here