Cluj: USAMV organizează a doua sesiune de admitere între 6-22 septembrie

1
Foto: usamvcluj.ro

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca organizează a doua sesiune de admitere, în perioada 6-22 septembrie 2021, pentru locurile disponibile la nivel de studiu licenţă şi masterat.

„Oferta educaţională a USAMV Cluj-Napoca la nivel de licenţă pentru a doua sesiune de admitere din acest an, pe domenii de studiu şi programe de studiu, poate fi consultată la adresa https://admitere.usamvcluj.ro/studii-de-licenta/oferta-edcucationala-licenta/, unde numărul locurilor disponibile va fi actualizat săptămânal, conform calendarului de admitere. Înscrierile se pot face on-line, dar şi on-site, în campusul universităţii, unde cei care doresc să studieze la USAMV Cluj-Napoca sunt aşteptaţi zilnic, de luni şi până vineri, între orele 8:00 – 16:00”, se arată într-un comunicat trimis luni de USAMV.

Vezi și Sorin Cîmpeanu: Părinții au dreptul să știe dacă profesorii sunt vaccinați, în limitele GDPR

Potrivit sursei citate, locurile la Facultatea de Medicină Veterinară, la liniile de studiu în limba engleză şi franceză, au fost ocupate în totalitate la sesiunea de admitere din luna iulie.

Media de la Bacalaureat are o pondere de 100% pentru admiterea la nivel de studii de licenţă, cu excepţia domeniului Biotehnologii de la Facultatea de Zootehnie şi Biotehnologii, unde media de la Bacalaureat are o pondere de 90%, iar acesteia i se adaugă şi un eseu motivaţional (10%), respectiv la Facultatea de Medicină Veterinară, unde se dă un examen grilă, în incinta universităţii.

Calendarul de admitere are aceleaşi coordonate şi pentru studiile la nivel de master, iar detaliile sunt disponibilele pe site-ul dedicat: https://admitere.usamvcluj.ro/masterat/, mai menţionează comunicatul transmis de către USAMV.

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: agerpres.ro

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here