Cîmpeanu: este momentul să fie susţinute şi să se investească în educaţia şi cultura românească

1
examenul-de-admitere-sorin-cîmpeanu
Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, subliniază, într-un mesaj de Ziua Culturii Naţionale, că este momentul, “mai mult ca oricând”, să fie susţinute şi să se investească în educaţia şi cultura românească.

“Am traversat cu toţii o perioadă critică pentru întreaga omenire. Ne-am susţinut reciproc, ne-am depăşit limitele, ne-am înarmat cu răbdare şi responsabilitate faţă de ceea ce înseamnă identitatea noastră naţională, culturală şi socială. Astăzi, mai mult ca oricând, suntem datori să susţinem şi să investim în educaţia şi în cultura românească”, a scris Cîmpeanu, vineri, pe Facebook.

Ministrul a adaugat că mijlocul lunii ianuarie oferă prilejul reîntâlnirii cu Eminescu, “poetul nostru nepereche”.

Vezi și Meseria de dascăl aflată în topul celor mai stresante profesii

“Astăzi se împlinesc 171 de ani de la naşterea poetului naţional, cel care a creat o punte între şcoală, biserică şi societate. Suntem determinaţi să facem ceea ce trebuie făcut, cu aceeaşi exigenţă şi stăruinţă pentru calitatea educaţiei şi a administraţiei şcolare, precum a procedat genialul nostru poet naţional”, afirmă ministrul.

Citește despre cel mai bun purificator anti coronavirus

un comentariu

  1. […] Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, subliniază, într-un mesaj de Ziua Culturii Naţionale, că este momentul, “mai mult ca oricând”, să fie susţinute şi să se investească în educaţia şi cultura românească. “Am traversat cu toţii o perioadă critică pentru întreaga omenire. Ne-am susţinut reciproc, ne-am depăşit… Cititi mai multe aici: Cîmpeanu: este momentul să fie susţinute şi să se investească în educaţia şi cultura român… […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here