Cazare și săli de curs – puse la dispoziție de Universitatea Petrol și Gaze din Ploiești

1

Universitatea Petrol și Gaze din Ploiești anunță că pune la dispoziția colegilor și studenților refugiați din Ucraina locuri de cazare, precum și dotările de curs și laborator ale sale.

Potrivit unui anunț transmis redacției, UPG Ploiești oferă acestora “posibilitatea de a-și continua studiile și de a fi în siguranță în România. Punem la dispoziția colegilor noștri un cămin nou, modern și laboratoarele și sălile de curs ale universității.”

Într-un anunț făcut la sfârșitul săptămânii trecute, comunitatea acestei universități condamnă agresiunea din Ucraina și își exprimă solidaritatea cu victimele și cu întreaga comunitate educațională din această țară și anunța: “punem la dispozitie cazare in càminele U.P.G. Ploiesti pentru 100 de persoane si o masà caldà la cantina din campusul nostru.”

sursă: Edupedu

citește și Rusia-Ucraina, cum să explicăm războiul copiilor

un comentariu

  1. […] Universitatea Petrol și Gaze din Ploiești anunță că pune la dispoziția colegilor și studenților refugiați din Ucraina locuri de cazare, precum și dotările de curs și laborator ale sale. Potrivit unui anunț transmis redacției, UPG Ploiești oferă acestora “posibilitatea de a-și continua studiile și de… Cititi mai multe aici: Cazare și săli de curs – puse la dispoziție de Universitatea Petrol și Gaze din Ploiești […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here