Capcane pentru şobolani pe holurile Academiei de Poliţie

1
sobolani holuri academia politie

Sindicatul Europol anunţă, marţi seară, că au fost instalate capcane pentru şobolani pe holurile Academiei de Poliţie, ca soluţie pentru prinderea rozătoarelor.

”Conducerea unităţii a fost mai mult interesată în aceste zile de apartenenţa sindicală a studenţilor, care ar fi putut transmite capturile video, decât să identifice soluţii”, au transmis sindicaliştii.

Vezi și Profesorii de la Academia de Poliţie cu teza plagiată trebuie să plece

”Academia de Poliţie a instalat capcane pentru şobolani pe holurile instituţiei ca soluţie pentru prinderea rozătoarelor. În timp ce mizeria, igrasia şi sobolanii se simt ca la ei acasă, conducerea unităţii a fost mai mult interesată în aceste zile de apartenenţa sindicală a studenţilor, care ar fi putut transmite capturile video, decât să identifice soluţii pentru condiţii de cazare decente”, au transmis, marţi seară, sindicaliştii Europol.

Aceştia adaugă: ”acesta este managementul de la nivelul prestigioasei unităţi de învăţământ, au „rezolvat” toate problemele în timp record”.

Recent, sindicaliştii au publicat fotografii cu spaţiile de cazare de la Academia de POliţie, unde condiţiile de locuit lasă de dorit. De asemenea, Sindicatul europol a publicat imagini cu şobolani pe holurile unităţii de învăţământ.

un comentariu

  1. […] Sindicatul Europol anunţă, marţi seară, că au fost instalate capcane pentru şobolani pe holurile Academiei de Poliţie, ca soluţie pentru prinderea rozătoarelor. ”Conducerea unităţii a fost mai mult interesată în aceste zile de apartenenţa sindicală a studenţilor, care ar fi putut transmite capturile video, decât… Cititi mai multe aici: Capcane pentru şobolani, pe holurile Academiei de Poliţie […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here