Camera Deputaților cheamă studenții și absolvenții la internship

0
internship-camera-deputaților

Camera Deputaților anunță deschiderea unei noi ediții a Programului de Internship pentru studenți în cadrul instituției. Înscrierile se fac până pe 30 septembrie, urmând ca programul să se desfășoare în perioada 16 octombrie – 15 decembrie 2017. Programul își propune să familiarizeze tinerii cu procedurile care susțin procesul legislativ și tot ce presupune activitatea unui Parlament.

Studenții sunt așteptați să aplice pentru locuri în departamentele de studii parlamentare şi politici UE, departamentul legislativ, direcția social media, comunicare și relații publice, serviciul juridic, la departamentul secretariatului tehnic, departamentul economic ori la serviciul de audit. De asemenea, direcția resurse umane, direcția generală pentru afaceri externe, direcția pentru tehnologia informaţiei şi telecomunicaţiilor și Cancelaria Președintelui Camerei Deputaților sunt alte departamente pentru care pot opta candidații.

Citește și: Radu Gyr – condamnat la moarte de către comuniști pentru o poezie

Criteriile de bază pentru candidați enunțate organizatori cer ca aceștia să fie studenți sau absolvenți al ciclului de licență, să cunoască bine cel puțin o limbă străină de circulație internațională și să aibă cunoștințe de bază în domeniul IT. Criteriile trebuie îndeplinite cumulativ, dar, spun organizatorii, „dacă nu bifezi una sau mai multe dintre calitățile candidatului ideal, nu te descuraja! Poate că vei compensa prin alte abilități foarte bine dezvoltate!”, deci, merită încercat!

internship-camera-deputaților

Detalii legate de programul de internship și formularul de înscriere, le găsiți aici.

Sursă foto: www.internship.cdep.ro

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here