Bucureștiul a intrat în scenariul galben. Copiii vor merge la școală

1
elevii-la-scoala prezenta fizica

Bucureștiul a intrat în scenariul galben, cu o rată de infectare de 2,96 la mie. În scenariul roșu mai rămân județele Cluj, Ilfov și Timiș.

 

Conform bilanțului COVID-19 publicat miercuri de GCS, Bucureștiul intră în scenariul galben. Rata de infectare a coborât sub 3 la mie, fiind acum de 2,96 la mia de locuitori.

Capitala are 113.825 de contaminări, în total, și 257 cazuri noi, înregistrate în ultimele 24 de ore.

În scenariul roșu mai rămân trei județe: Cluj – 3,49, Ilfov – 3,48 și Timiș – 4,07.

21 de județe sunt în scenariul verde, cu sub 1,5 cazuri la mia de locuitori.

Vezi și Cursuri în scenariu hibrid la Politehnica București

La nivel național, au fost înregistrate 3.000 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19) și 116 decese.

În localitățile care se încadrează în așa-numitul scenariu verde, cu relativ puține cazuri, toate școlile se redeschid fizic, copiii merg la școală.

În localitățile care se încadrează în scenariul galben, adică sunt ceva mai multe cazuri de infectare, lucrurile se schimbă, în sensul că merg în continuare la școală, mai exact la grădiniță și la școală, copiii de grădiniță, copiii din ciclul primar, clasele I-IV, și copiii din clasele terminale – VIII, XII, XIII.

În cazul în care localitatea intră în scenariul roșu, continuă pentru un timp să meargă la școală și la grădiniță copiii de grădiniță și de ciclu primar, dar ceilalți nu mai merg la școală.

Vezi cele mai performante purificatoare de aer anti coronavirus

un comentariu

  1. […] Bucureștiul a intrat în scenariul galben, cu o rată de infectare de 2,96 la mie. În scenariul roșu mai rămân județele Cluj, Ilfov și Timiș.   Conform bilanțului COVID-19 publicat miercuri de GCS, Bucureștiul intră în scenariul galben. Rata de infectare a coborât sub 3… Cititi mai multe aici: Bucureștiul a intrat în scenariul galben. Copiii vor merge la școală […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here