Andronescu vrea tabere și burse pentru elevii români din străinătate

3

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a anunțat în cadrul unei expuneri la “Dezbaterile de la Sinaia”, că se vor aloca fonduri pentru tabere în România, destinate tinerilor care au plecat cu părinții în străinătate și se școlarizează în afara țării.

Ministrul Educației a adăugat că va extinde alocarea burselor școlare de studii și pentru elevii români din diaspora, pe lângă cei din Republica Moldova și zona vlahilor.

Citește și Patru feluri de Bacalaureat vrea Ecaterina Andronescu

Măsura s-ar încadra într-un program mai larg pentru reducerea fenomenului migrației tineretului. Andronescu a spus că România a pierdut 1,5 milioane tineri din sistemul de educație național prin plecarea părinților din țară.

3 comentarii

  1. […] Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a anunțat în cadrul unei expuneri la “Dezbaterile de la Sinaia”, că se vor aloca fonduri pentru tabere în România, destinate tinerilor care au plecat cu părinții în străinătate și se școlarizează în afara țării. Ministrul Educației a adăugat că va… Cititi mai multe aici: Andronescu vrea tabere și burse pentru elevii români din străinătate […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here