Andronescu: Toate școlile postliceale sanitare vor fi verificate

2

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a anunțat că toate școlile postliceale sanitare din țară vor fi verificate și că lucrurile care nu sunt în regulă vor fi îndreptate. Inspecțiile vin în urma unei sesizări primite de minister de la autoritățile din Suedia, privind descoperirea unei diplome care ar fi fost falsă.

Ministrul Educației a anunțat că, în unele județe, controalele la școlile postliceale sanitare au început deja, în altele încă nu, din cauza personalului insuficient, însă nicio unitate de acest gen nu va scăpa neverificată.

Citește și Școala din România în care elevii nu primesc note, teme pentru acasă sau premii la sfârșit de an

“Vor fi controale în toată țara. Au început în mai puține județe că atâta personal avem. A apărut o diplomă care nu ar fi fost adevărată, o situație în Suedia. Ne-au contactat și pe noi la minister și de aceea verificăm toate școlile sanitare postliceale. Am vrea nicăieri să nu găsim lucrurile care să fie în derapaj. Toate școlile postliceale sanitare vor fi verificate. Nu scapă nimeni… în sensul pozitiv al lucrurilor. Dacă sunt lucruri de îndreptat trebuie să fie îndreptate. Să nu credeți că o școală e țintă, ci că prin procesul de control trec toate școlile postliceale sanitare”, a spus ministrul.

La Buzău, verificările la școlile postliceale sanitare au început săptămâna trecută.

2 comentarii

  1. […] Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a anunțat că toate școlile postliceale sanitare din țară vor fi verificate și că lucrurile care nu sunt în regulă vor fi îndreptate. Inspecțiile vin în urma unei sesizări primite de minister de la autoritățile din Suedia, privind descoperirea unei diplome… Cititi mai multe aici: Andronescu: Toate școlile postliceale sanitare vor fi verificate […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here