Ambasada SUA lansează Luna Voluntarului

3
Unterricht

Ambasada Statelor Unite ale Americii și American Councils for International Education anunță derularea proiectului 4/4PentruPrieteni, ajuns deja la cea de a patra ediție. Proiectul se derulează în perioada 1-10 aprilie.

Prin proiectul 4/4PentruPrieteni e onorată moștenirea impresionantă lăsată de Dr. Martin Luther King, Jr. Ediția din 2022 va avea loc în perioada 1-10 aprilie, când organizatorii îi invită pe participanți să aleagă o zi în care să dedice o parte din timpul lor către comunitate.

Dacă sunteți un ONG, grup de inițiativă locală, școală, liceu, universitate sau alt tip de organizație și vreți să găzduiți sau să organizați un eveniment în perioada 1- 10 aprilie, puteți completa acest formular până cel târziu pe 10 martie 2022.

În urma completării formularului, aplicanții vor fi contactați de un reprezentant al American Councils. Apoi, programul propus va apărea pe platforma online a proiectului. Activitățile de voluntariat pot fi din orice arie tematică, online sau offline și dedicate oricărui tip de grup țintă.

Toți coordonatorii locali vor primi certificate de apreciere și diverse materiale personalizate. Reprezentanții Ambasadei SUA în România și ai Consiliilor Americane pentru Educație Internațională vor participa pe teren la varii activități, în funcție de disponibilitate.

citește șiMuzeul Baloanelor, primul muzeu de baloane 100% biodegradabile din Roma

sursa: Edupedu

3 comentarii

  1. […] Ambasada Statelor Unite ale Americii și American Councils for International Education anunță derularea proiectului 4/4PentruPrieteni, ajuns deja la cea de a patra ediție. Proiectul se derulează în perioada 1-10 aprilie. Prin proiectul 4/4PentruPrieteni e onorată moștenirea impresionantă lăsată de Dr. Martin Luther King, Jr. Ediția din… Cititi mai multe aici: Ambasada SUA lansează Luna Voluntarului […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here