800 de studenți indieni refugiați din Ucraina, cazați într-o sală în județul Suceava

1
StiriSuceava.net

Sala de sport din orașul Milișăuți a fost transformată în centru temporar de cazare pentru studenții indieni refugiați din Ucraina care așteaptă transport spre capitală pentru a fi repatriați în India, informează ȘtiriSuceava.net.

 

170 de studenți au plecat de luni spre București, însă se aștepta sosirea altor 200 până marți dimineață. Primarul localității a cerut sprijin pentru a le asigura o masă caldă. Persoanele care doresc să ajute trebuie să țină cont că aceste persoane nu consumă carne de porc și carne de vită.

„Estimările noastre referitoare la numărul studenților indieni adăpostiți în sala de sport din localitate s-au dovedit a fi greșite. Dacă estimarea noastră era între 500-600 de persoane, după ce au fost îmbarcați 170 de studenți în autocare și am reușit să-i număram pe restul, am rămas cu aproximativ 600.

Ținând cont că în această seară vor mai veni din vamă alți 200 de oameni, dimineață vom avea 800 de persoane care vor avea nevoie de o masă caldă, dacă va fi posibil.

Vă mulțumesc anticipat! Pentru mai multe informații sunați la 0756503220”  a transmis Vasile Cărare, primarul orașului Milișăuți.

 

CITEȘTE ȘI SENATORUL ȘTEFAN PĂLĂRIE: “SERVICII DE ÎNGRIJIRE ȘI FORME DE SUPORT ÎN EDUCAȚIE” PENTRU REFUGIAȚI

un comentariu

  1. […] Sala de sport din orașul Milișăuți a fost transformată în centru temporar de cazare pentru studenții indieni refugiați din Ucraina care așteaptă transport spre capitală pentru a fi repatriați în India, informează ȘtiriSuceava.net.   170 de studenți au plecat de luni spre București, însă se… Cititi mai multe aici: 800 de studenți indieni refugiați din Ucraina, cazați într-o sală în județul Suceava […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here