1.224 de unităţi de învăţământ înscrise în Programul „Citeşte-mi 100 de poveşti!”

1
Foto: directmm.ro

Un număr de 1.224 de unităţi de învăţământ au fost înscrise în Programul „Citeşte-mi 100 de poveşti!”, dintre care 64% se află în mediul rural, a anunţat joi ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu.

„Le mulţumesc partenerilor de la Asociaţia OvidiuRo pentru atelierul de lucru de astăzi! Împreună cu doamna Ligia Deca, consilier prezidenţial Departamentul Educaţie şi Cercetare, şi cu domnul Sorin Câmpeanu, ministrul Educaţiei, am participat la o sesiune de informare cu privire la primele cinci luni ale programului „Citeşte-mi 100 de poveşti!”. Până în prezent, 1.224 de unităţi de învăţământ au fost înscrise în proiect (din care 64% se află în mediul rural), 57.000 de cărţi au fost distribuite în grădiniţe, 2.131 de profesori sunt activi şi 40.000 de copii şi familiile lor participă la ateliere de lectură. Unul dintre acestea este şi atelierul de la Mironu, judeţul Suceava, la care am luat parte în luna aprilie, Ministerul Culturii fiind co-organizator”, a scris Gheorghiu, pe Facebook.

Vezi și Cum arată norii strălucitori de pe Marte

Programul este realizat în parteneriat cu Ministerul Educaţiei şi cu Ministerul Culturii, sub egida proiectului „România Educată”, derulat de Administraţia Prezidenţială.

 

 

 

 

 

 

Sursa: agerpres.ro

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here