„Uși deschise” la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică între 3 și 5 martie

0
universitatea-unatc-usi-deschide-spectacole-mizerabilii

Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București organizează cea de-a XXI ediție a evenimentului „Uși Deschise”, dedicat celor care vor să vadă cum e să fii student la UNATC, pentru o zi.

Astfel, pasionații de domeniul artistic sau cei curioși să afle cât mai multe din culisele facultăților de teatru și film pot să participa la ateliere și cursuri deschise de actorie, coregrafie, exerciții de regie-teatru, demonstrații de tehnică în mânuirea marionetei sau cursuri interactive de scrimă. Mai mult decât atât, aceștia pot lua parte la proiecții de film, workshop-uri de regie film și animație, expoziții de scenografie și întâlniri-dialog de teatrologie, management cultural și jurnalism teatral.

Cu această ocazie, vizitatorii vor primi informații utile despre admitere și vor putea intra în dialog cu profesori reputați ai UNATC.

Citește și: De vorbă cu Sebastian Grama sau invitație la teatru

 

În fiecare seară, doritorii sunt invitați la spectacolele: „Ivanov” de A.P. Cehov, „Mizerabilii” de Victor Hugo, „Poveste furtunoasă”, după I. L. Caragiale sau „Frumoasa și bestia”, după Jean-Marie Leprince de Beaumont unde vor putea descoperi talentul și pasiunea actualilor studenți.

Vineri, 3 martie, universitatea poate fi vizitată începând de la  la ora 10:00 la sediul din str. Matei Voievod, nr. 75-77, sector 2, București.

Puteți găsi programul complet al evenimentului pe site-ul www.unatc.ro sau pe pagina de Facebook.

Sursă foto: www.facebook.com/events/708523815989385/, imagine din spectacolul „Mizerabilii”

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here