Universitatea „Babeş-Bolyai” a cumpărat hotelul Opera Plaza

40 de milioane de lei pentru noul sediu al Facultăţii de Drept

1
babes-bolyai
Universitatea Babeș-Bolyai

Universitatea „Babeş-Bolyai” (UBB) din Cluj-Napoca a cumpărat hotelul Opera Plaza cu 40 de milioane de lei, pentru a fi noul sediu al Facultăţii de Drept.

 

„RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, anunţă încheierea celei mai mari tranzacţii intermediate de consultanţii RE/MAX România până în prezent – vânzarea hotelului Opera Plaza din Cluj, cu o valoare de 40 mil. lei. Cumpărătorul este Facultatea de Drept a Universităţii Babeş-Bolyai, iar agentele implicate în tranzacţie sunt Mihaela Keller, RE/MAX Grup de Lux si Anca Olariu, RE/MAX Concept”, se arată într-un comunicat trimis, marţi, de RE/MAX România.

Potrivit sursei citate, imobilul este primul hotel de cinci stele dat în funcţiune în Cluj-Napoca şi are o suprafaţă de circa 8.000 de metri pătraţi, iar negocierile au durat peste şase luni.

Vezi și Medicii de la UMF Cluj, cei mai bine pregătiți la Rezidențiat

Pe 30 iunie, UBB a anunţat achiziţionarea imobilului.

„Facultatea de Drept a UBB va avea un nou sediu. Achiziţionarea de către Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB), din fonduri proprii, a imobilului ‘Hotel Opera Plaza’ ca sediu al Facultăţii de Drept din UBB a fost aprobată miercuri, 30 iunie 2021, prin Hotărâre a Guvernului României”, se arată într-un comunicat trimis, la acea dată, de UBB.

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here