Un grup de studenți a inventat un remediu împotriva stresului

15
Cofee Gin, guma care ajută la reducere stresului

Un grup de studenți de la Institutul Politehnic Național (IPN) din Mexic a creat o gumă de mestecat care ajută la reducerea stresului, la furnizarea de energie pentru organism și la învingerea stării de oboseală.

Produsul conține ginseng, un antioxidant natural care luptă împotriva formării radicalilor liberi care provoacă îmbătrânirea celulară. Potrivit studenților, ideea produsului este să vină ca o alternativă la băuturile energizante, care au un conținut ridicat de îndulcitori și compuși care produc efecte secundare. Produsul numit Cofee Gin este potrivit pentru persoanele peste 18 ani care au un consum mare de energie, nu dă dependență și nu are reacții adverse.

Guma de mestecat include cofeină și ginseng în cantități mai mici decât cele recomandate oficial. O persoană ar trebui să consume 20 de tablete pe zi pentru a egaliza cantitatea de cofeină conținută într-o ceașcă de cafea. Lesly Figueroa Santos, Brenda Hernández Velasco și Mario López Luis, creatorii acestei gume de mestecat, detaliază faptul că băuturile energizante, pe lângă cofeină, conțin compuși care modifică sistemul nervos, cum ar fi taurina. Cofee Gin nu conține această substanță, iar procesul său de producție este foarte economic.

Citește și Manualele digitale vor fi disponibile până la începutul anului școlar

15 comentarii

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here