Timiş: Zilele Carierei, la Universitatea Politehnica Timişoara

2
Foto: zilelecarierei.upt.ro

Târgul de oferte de cariere pentru studenţi, masteranzi şi absolvenţi al Universităţii Politehnica din Timişoara (UPT) revine în format clasic, după doi ani, cu cea de-a XX-a ediţie, care se desfăşoară în perioada 11-12 mai, la Cantina Studenţească a UPT.

Companii de renume din vestul ţării îşi dau întâlnire la Târgul de Cariere organizat de Centrul de Consiliere şi Orientare în Carieră din cadrul Universităţii Politehnica Timişoara, cu studenţii şi absolvenţii UPT, fizic, la standuri şi la conferinţele organizate cu această ocazie.

În cele două zilele de târg, între orele 10.00 – 17.00, la etajul I al Cantinei Studenţeşti UPT, vor fi prezente peste 40 de companii naţionale şi internaţionale care vor expune la standuri oferte de carieră pentru studenţi şi absolvenţi (oferte de practică, oferte de locuri de muncă full time sau part time, precum şi alte posibilităţi de colaborare).

Ofertele companiilor sunt deja publicate şi pot fi accesate pe site-ul dedicat https:// zilelecarierei.upt.ro/ companii.

Vezi și Cluj: Aproximativ 1.500 de candidaţi au participat la simularea admiterii la UMF

În cadrul Zilelor Carierei, tinerii aflaţi în căutarea unui job sau unei oferte de practică pot interacţiona direct cu reprezentanţii companiilor, la stand, sau accesând secţiunea „Participă” de pe site, unde au posibilitatea de a adresa întrebări, de a vizualiza ofertele disponibile, şi chiar aplica direct pentru acestea.

Tot în cadrul târgului de carieră vor avea loc o serie de conferinţe organizate de companii. La fiecare conferinţă, participanţii au posibilitatea de a participa la o tombolă prin intermediul căreia se pot câştiga premii atractive.

 

Sursa: agerpres

2 comentarii

  1. […] Târgul de oferte de cariere pentru studenţi, masteranzi şi absolvenţi al Universităţii Politehnica din Timişoara (UPT) revine în format clasic, după doi ani, cu cea de-a XX-a ediţie, care se desfăşoară în perioada 11-12 mai, la Cantina Studenţească a UPT. Companii de renume din vestul… Cititi mai multe aici: Timiş: Zilele Carierei, la Universitatea Politehnica Timişoara […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here