Te confrunți cu atacuri de panică sau depresie? Află care este remediul

4

Potrivit unor estimări, o proporție între 10 și 15 la sută din populație suferă de depresie în fiecare an și 30% din oameni trăiesc cel puțin un atac de panică pe parcursul vieții.

Stilul de viață agitat, lipsa conexiunii cu natura sau familia, stresul, lipsa activităților zilnice sau evenimente marcante precum pierderea unei persoane dragi ori pierderea locului de muncă pot determina instalarea rapidă a anxietății sau depresiei. Remediul poate fi mai simplu și mai aproape decât crezi – cristaloterapia, parte din medicina alternativă.

Turmalina ajută la ameliorarea stărilor de anxietate, a atacurilor de panică și a depresiei. Pot fi purtate bijuterii sau centuri pentru diverse părți ale corpului cu turmalină, poți plasa cristalul pe salteaua de dormit sau poți merge în cabinete de medicină alternativă pentru un masaj cu turmalină.

„Turmalina este un cristal cu beneficii minunate pentru sănătate. Din punct de vedere al rezonanței este recomandată în mod special pentru persoanele care suferă de anxietate, atacuri de panică, depresie” explică Nicoleta Magargiu, specialist în terapii cu jad și infraroșii.

„Turmalina mai este numită și ”doctorul minunat” datorită faptului că este singurul cristal cu piezo-electricitate, ceea ce înseamnă că emite permanent ioni negativi. Ionii negativi produși de pietrele de turmalina: reglează și echilibrează sistemul nervos, reduc nevroza si anxietatea, îmbunătățesc somnul, măresc apetitul și senzația de sete, cresc stimulii sexuali” a explicat reflexoterapeutul.

Citește și Soția lui Dacian Cioloș vrea introducerea cursurilor de mindfulness în programa școlară

„Ionii negativi ai turmalinei mai sunt numiți și „vitamine ale aerului” și sprijină puternic procesul de detoxifiere din organism, ajutând la eliminarea constipației, curățarea pielii, stimularea tranzitului intestinal” a completat Nicoleta Magargiu.

Nicoleta Magargiu, specialist în terapii cu pietre de jad și infraroșii
Nicoleta Magargiu, specialist în terapii cu pietre de jad și infraroșii

4 comentarii

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here