Subiectele de la Matematică – Bacalaureat 2023, profil real, specializarea Științe ale naturii

2
Elevii care au dat proba scrisă obligatorie a profilului la Matematică la BAC 2023, adică cei de la filiera teoretică, profilul real, specializarea Științe ale naturii, au avut de rezolvat varianta numărul 1 extrasă.

Structura subiectelor este aceeași ca în anii trecuți – câte trei subiecte cu câte șase probleme/exerciții, fiecare dintre acestea notate cu câte 5 puncte.

Citește și: Subiecte BAC Istorie 2023. Iată subiectele pe care elevii le-au avut de rezolvat

Accesul candidaților în centrul de examen la probele scrise s-a făcut în intervalul 7:30 – 8:30. Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de 3 ore pentru fiecare probă.

Baremele de corectare și notare vor fi publicate de Ministerul Educației la ora 15:00. Edupedu.ro va reveni cu rezolvările pentru subiecte, dar și cu baremele oficiale.

Miercuri, 28 iunie, are loc proba la alegere a profilului şi specializării. Proba la Limba și literatura maternă se va desfășura joi, 29 iunie, potrivit calendarului oficial.

Află restul subiectelor de pe edupedu.ro

2 comentarii

  1. […] Elevii care au dat proba scrisă obligatorie a profilului la Matematică la BAC 2023, adică cei de la filiera teoretică, profilul real, specializarea Științe ale naturii, au avut de rezolvat varianta numărul 1 extrasă. Structura subiectelor este aceeași ca în anii trecuți – câte trei… Cititi mai multe aici: Subiectele de la Matematică – Bacalaureat 2023, profil real, specializarea Științe ale naturii […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here