Cinci şcoli din Bucureşti vor avea sală de sport – proiect

0

Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) vrea să acorde peste 90 de milioane de lei pentru construirea unor săli de sport la cinci unităţi şcolare din Sectorul 6. Proiectul va fi supus votului în şedinţa CGMB de joi.

„Se aprobă preluarea de către Municipiului Bucureşti a documentaţiilor tehnico-economice, faza studiu de fezabilitate aferente obiectivului <<Construirea de săli de sport multifuncţionale în incinta unor unităţi de învăţământ, Sector 6>>”, se arată în proiectul de hotărâre care va fi supus votului, joi, în şedinţa CGMB.

Potrivit proiectului, trei şcoli gimnaziale şi două licee din sectorul 6 vor beneficia de construirea sălilor de sport, iar unităţile de învăţământ sunt următoarele: Şcoala gimnazială 197, Şcoala „Sfinţii Constantin şi Elena, Şcoala 167, Colegiul Grigore Moisil şi Liceul Tuidor Vladimirescu.

Costul total al acestei investiţii va fi de 90,7 milioane lei, potrivit proiectelor de pe ordinea de zi a şedinţei CGMB de joi.

Ţinând cont de bugetul limitat al Consiliului Sectorului 6 cât şi de necesităţile imediate pentru realizarea unor săli de sport moderne, este necesară asigurarea finanţării în veerea realizării obiectivului de investiţii”, se arată în expunerea de motive semnată de primarul general, Gabriela Firea.

În octombrie 2017, CGMB a aprobat alocarea sumei de aproximativ 127 milioane de lei pentru construirea unor „complexe multifuncţionale pentru activităţi didactice şi sport” la nouă unităţi de învăţământ din Sectorul 3.

Sursa Mediafax

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here