Școala ar putrea reîncepe în modul clasic pe 8 februarie

1
școala altfel

Premierul Florin Cîţu a declarat, luni, că Guvernul urmărește, până pe 8 februarie, ce se întâmplă din punct de vedere epidemiologic în România și că o decizie „fermă” privind redeschiderea şcolilor va fi luată atunci.

„Noi am spus, şi preşedintele României a spus, că vom lua o decizie fermă pe 2 februarie. Urmărim până în acel moment ce se întâmplă cu situaţia epidemiologică din România, dacă avem o înrăutăţirea situaţiei. Vom lua o decizie pe 2 februarie”, a declarat Florin Cîțu la Parlament.

Premierul a spus că dorește, „ca toată lumea”, să fie deschise şcolile şi economia, dar că ceea ce contează este situaţia din punct de vedere al sănătăţii,

Citește și Directori de școală numiți prin delegări făcute de inspectorii din județe

”Pentru că nu putem să relaxăm prea mult condiţiile şi apoi să avem o presiune pe sistemul de sănătate”, a explicat Cîţu.

Florin Cîțu a mai spus că, în ciuda criticilor, campania de vaccinare „merge bine în România”.

„Repet, cu o campanie de vaccinare care merge bine în România, în ciuda tuturor criticilor, putem să gândim că în perioada următoare vom relaxa aceste condiţii”, a declarat premierul Cîţu.

Vezi ce purificator de aer anti coronavirus să cumperi pentru sala de clasă

un comentariu

  1. […] Premierul Florin Cîţu a declarat, luni, că Guvernul urmărește, până pe 8 februarie, ce se întâmplă din punct de vedere epidemiologic în România și că o decizie „fermă” privind redeschiderea şcolilor va fi luată atunci. „Noi am spus, şi preşedintele României a spus, că vom… Cititi mai multe aici: Școala ar putrea reîncepe în modul clasic pe 8 februarie […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here