Regula celor 22 de minute: Persoanele care stau jos mult timp trăiesc mai puțin

1

Potrivit unui nou studiu, persoanele care petrec prea mult timp stând jos trăiesc mai puțin, însă experții spun că dacă facem mișcare 22 de minute în fiecare zi acest risc ar putea fi eliminat, potrivit Sky News.

Regula celor 22 de minute

Într-un nou studiu, publicat în British Journal of Sports Medicine, experții au descoperit că persoanele care stau jos pentru perioade lungi de timp prezintă un risc mai mare de deces, dar activitatea fizică poate fi soluția care ne poate salva.

Descoperă și: Vizitele la muzeu sau mersul la teatru nu au nicio influență asupra rezultatelor elevilor în examenele de final de liceu

Medicii din Marea Britanie recomandă oamenilor să facă mișcare 150 de minute pe săptămână, aproximativ 22 de minute pe zi, explicând că poate fi vorba și despre exerciții ușoare.

Exemple de activitate moderată includ mersul pe jos, un joc de badminton sau mersul pe bicicletă, chiar și curățenia.

Sursa: digi24.ro

un comentariu

  1. […] Potrivit unui nou studiu, persoanele care petrec prea mult timp stând jos trăiesc mai puțin, însă experții spun că dacă facem mișcare 22 de minute în fiecare zi acest risc ar putea fi eliminat, potrivit Sky News. Regula celor 22 de minute Într-un nou studiu,… Cititi mai multe aici: Regula celor 22 de minute: Persoanele care stau jos mult timp trăiesc mai puțin […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here