Provocări pentru evaluarea națională 2024: Teste de Antrenament la Limba și Literatura română și matematică

1

Conform unui comunicat de presă, Inspectoratul Școlar Județean Constanța a publicat teste de antrenament destinate pregătirii pentru examenele naționale, Evaluare Națională și Bacalaureat, pentru anul 2024. Aceste teste reprezintă variantele de subiecte utilizate în simulările județene din Constanța, desfășurate în anii școlari 2021-2022, 2022-2023 și 2023-2024.

Provocări pentru evaluarea națională 2024

În perioada 8-12 aprilie, elevii din județul Constanța vor participa la a treia simulare a examenelor naționale de Evaluare Națională și Bacalaureat 2024, organizată de către Inspectoratul Școlar Județean Constanța.

Subiectele au fost elaborate în cadrul grupurilor de lucru pe discipline, la nivelul Inspectoratului Școlar Județean Constanța. Acestea au fost create având ca reper modelele de subiecte publicate de Ministerul Educației și sunt însoțite de baremele de evaluare și notare, conform precizărilor ISJ Constanța.

Descoperă și: Combaterea Discriminării: fără diferențe în acordarea burselor între privat și stat

Testele de antrenament sunt incluse în Numărul 20 din 2024 al revistei Dynamis a Casei Corpului Didactic Constanța. Acest număr cuprinde toate variantele de subiecte elaborate în luna ianuarie 2024, în cadrul grupurilor de lucru organizate pe discipline la nivelul Inspectoratului Școlar Județean Constanța.

Teste de antrenament la Limba și literatura română pentru Evaluare Națională 2024

Vezi restul pe Edupedu.ro

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here