Promovabilitate 100% la examenul de licență pentru absolvenții UMF „Carol Davila”

0
Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București

Absolvenții tuturor facultăților Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București au susținut în perioada 10-11 septembrie examenul de licență, înregistrând o rată a promovabilității de 100%.

Aceștia vor mai avea parte de o provocare în luna noiembrie, când vor susține concursul de formare post universitară prin rezidențiat.

În conformitate cu normele ARACIS și cu reglementările europene (învățământul medical superior sectorial european), examenul de licență organizat de către Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București a adunat la start un număr total de 1.944 de absolvenți (Facultatea de Medicină – 1.223, Medicină Dentară – 334, Farmacie – 199 , FMAM- 188).

„Ne bucură promoția acestui an, mai numeroasă în comparație cu precedentele, pentru că a dovedit consecvență în pregătire și o dorință crescândă de a acumula noțiuni noi care să-i ajute să devină competitivi pentru concursurile viitoare. Am convingerea că vom consemna peste ani medici de înaltă competență, cadre didactice dedicate, cercetători științifici cu calități superpozabile standardelor europene” a declarat Rectorul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, Acad. I. Sinescu. Acesta a adăugat că „este menirea Universității noastre ca, de la un an la altul, promoțiile de absolvenți să fie calitativ mai bune și mai performante”.

Citește și Steagul prințesei Sissi, din anul 1900, expus la Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here