Noile reguli din școli și universități, anunțate la ora 14:00 de ministrul Educației

2

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, va susține joi, de la ora 14:00, o declarație de presă, potrivit unui anunț al ministerului. Declarația va fi făcută de la sediul instituției. Anunțul vin în contextul în care autoritățile nu au mai prelungit starea de alertă, iar o serie de reguli au revenit la forma inițială, dinainte de declanșarea pandemiei de Coronavirus.

Potrivit reprezentanților Ministerului Educației, pe lângă tema legată de desfășurarea activităților didactice, ministrul va vorbi și despre măsurile recente sau viitoare din educație în contextul crizei ucrainene.

Ministrul, într-o intervenție la B1TV, a anunțat miercuri seara că „elevii încadrați în grupe de risc vor putea învăța în sistem hibrid, la solicitarea părinților”, iar pentru acest lucru urmează să fie emis un ordin de ministru.

Într-o adresă către inspectoratele școlare, trimisă pe 8 martie, Ministerul Educației anunța că începând cu data de 9 martie 2022 nu se mai suspendă cursurile cu prezență fizică în funcție de numărul de cazuri de infectări sau de gradul de ocupare al paturilor. Totodată, instituția mai spunea că Ministerele Educației și Sănătății vor emite noi recomandări pentru procesul de învățământ.

sursă:Edupedu

citește și Studenții pot afla informații despre piața muncii, în cadrul evenimentului online Career Fest

 

2 comentarii

  1. […] Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, va susține joi, de la ora 14:00, o declarație de presă, potrivit unui anunț al ministerului. Declarația va fi făcută de la sediul instituției. Anunțul vin în contextul în care autoritățile nu au mai prelungit starea de alertă, iar o serie… Cititi mai multe aici: Noile reguli din școli și universități, anunțate la ora 14:00 de ministrul Educației […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here