Ministrul Educației, Ligia Deca și-a numit purtător de cuvânt pe Corina Popa

3
Ligia Deca

Noul ministru al Educației, Ligia Deca, a anunțat că va avea un purtător de cuvânt, în persoana Corinei Popa, prezentată ca lector, fost consilier la Departamentul Educație și Cercetare al Administrației Prezidențiale, expert în etică universitară.

Anunțul numirii Corinei Popa a fost făcut jurnaliștilor acreditați pe grupul WhatsApp de presă al ministerului Educației în cursul zilei de marți.

Concomitent din grup a ieșit fostul ministru Sorin Cîmpeanu și consilierul lui Cîmpeanu, Radu Szekely și secretarul general al ministerului, Ioana Lazăr.

Pe acest grup, fostul ministru Sorin Cîmpeanu răspundea personal majorității întrebărilor adresate de ziariști, alți reprezentanți ai ministerului intervenind, de obicei, doar pe chestiuni tehnice și organizatorice.

Vezi și Cine e Ligia Deca, votată de PNL ca propunere pentru Ministerul Educației

3 comentarii

  1. […] Noul ministru al Educației, Ligia Deca, a anunțat că va avea un purtător de cuvânt, în persoana Corinei Popa, prezentată ca lector, fost consilier la Departamentul Educație și Cercetare al Administrației Prezidențiale, expert în etică universitară. Anunțul numirii Corinei Popa a fost făcut jurnaliștilor acreditați… Cititi mai multe aici: Ministrul Educației, Ligia Deca și-a numit purtător de cuvânt pe Corina Popa […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here