asd
Acasă Actualitate Ministerul Educației anunță că orele vor fi suspendate marţi şi miercuri în...

Ministerul Educației anunță că orele vor fi suspendate marţi şi miercuri în unităţi de învăţământ din mai multe judeţe

0

Cursurile vor fi suspendate marţi şi miercuri în unităţi de învăţământ din mai multe judeţe, din cauza condiţiilor meteorologice, potrivit unui comunicat al Ministerului Educaţiei Naţionale.

Citiți și Se închid școlile în București!

Cursurile vor fi suspendate marţi în toate unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţele Brăila, Dolj, Constanţa, Giurgiu (cu excepţia grădiniţelor cu program prelungit din municipiul Giurgiu), Ilfov, Olt şi Teleorman, dar şi în Capitală. Tot marţi, 27 februarie, nu se va organiza activitate didactică în 17 şcoli din mediul rural din judeţul Mehedinţi şi în 14 unităţi şcolare din judeţul Călăraşi.

Cursurile vor fi suspendate marţi şi miercuri, din cauza viscolului, şi în judeţul Ialomiţa, a stabilit, luni seară, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Miercuri, cursurile vor fi suspendate integral în judeţele Brăila şi Olt, menţionează sursa citată.

Cursurile vor fi suspendate, marţi, din cauza viscolului, şi în judeţul Buzău, a stabilit, luni seară, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Informaţiile au fost comunicate luni după-amiază de către inspectoratele şcolare, în urma deciziilor luate la nivel local în comandamentele pentru situaţii de urgenţă.

Ministerul Educaţiei reaminteşte că, în situaţii deosebite, bine fundamentate, în funcţie de condiţiile climatice şi de specificul zonei şi al şcolii, inspectoratele şcolare judeţene şi/sau Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti pot aproba, la cererea conducerii unităţilor de învăţământ, modificări ale structurii anului şcolar. Acestea se pot aproba numai în măsura în care se asigură parcurgerea integrală a programelor şcolare.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here