Ministerul Educaţiei a publicat lista cu rata de vaccinare în fiecare unitate de învăţământ

1.100 de unităţi unde nu s-a vaccinat nimeni

1
antivaccin

Ministerul Educaţiei a publicat, sâmbătă, lista cu rata de vaccinare în fiecare unitate de învăţământ. Din aceste date reiese că sunt peste 1.100 de astfel cu unităţi unde nu s-a vaccinat nimeni. În Capitală sunt 28 de unităţi şcolare cu rata de vaccinare de sută la sută.

 

Potrivit Ministerului Educaţiei, datele au fost comunicate de inspectoratele şcolare judeţene, iar în funcţie de acestea se va desfăşura activitatea didactică în săptămâna 15-19 noiembrie.

În Bucureşti, 28 de unităţi de învăţământ au rata de vaccinare de sută la sută. În Cluj-Napoca, sunt opt astfel de unităţi, în Iaşi – 11, în Timişoara – 4.

Totodată, sunt peste 1.100 de unităţi de învăţământ în care rate de vaccinare este zero.

Vezi și Aur cere renunțarea la pragul de 60% de vaccinare în rândul cadrelor didactice

Lista publicată de Ministerul Educaţiei poate fi consultată aici.

Ministerul Educaţiei a anunţat, vineri seară, că peste 12.800 de unităţi de învăţământ preuniversitar, reprezentând 71,86%, vor avea activitate faţă în faţă în săptămâna 15-19 noiembrie. Alte aproape 5.000 de unităţi (27,8%) vor face cursuri online, având rata de vaccinare mai mică de 60%.

Reprezentanţii Ministerului Educaţiei au transmis, vineri, că de săptămâna viitoare se va putea face raportarea separat, pe structurile arondate.

un comentariu

  1. […] Ministerul Educaţiei a publicat, sâmbătă, lista cu rata de vaccinare în fiecare unitate de învăţământ. Din aceste date reiese că sunt peste 1.100 de astfel cu unităţi unde nu s-a vaccinat nimeni. În Capitală sunt 28 de unităţi şcolare cu rata de vaccinare de sută… Cititi mai multe aici: Ministerul Educaţiei a publicat lista cu rata de vaccinare în fiecare unitate de învăţământ […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here