Meghan Markle va apărea într-un film Disney. Ce va face ducesa de Sussex cu banii obținuți

0

Meghan Markle a semnat un contract cu compania de producţii Disney pentru a-și împrumuta vocea unui film de animație lansat de aceștia.

Banii primiţi de soţia prinţului Harry urmând să fie donaţi unei fundații care luptă pentru protejarea animalelor de bracon, scrie Yahoo Entertainment. La doar câteva zile după ce ducii de Sussex au anunțat că se vor retrage din poziția de membri seniori ai casei regale britanice și că vor să devină independenți financiar, presa scrie că Meghan Markle a semnat o colaborare cu Disney. Disney va plăti activitatea soţiei prinţului Harry în calitate de voice over, însă banii nu vor intra în contul personal al ducilor de Sussex.

În schimb, compania a fost de acord să facă o donaţie către Elephants Without Borders, o organizaţie care ajută la monitorizarea şi protejarea animalelor de braconaj, în schimbul muncii lui Meghan. Luni, familia regală a Marii Britanii se va reuni pentru a discuta viitorul ducilor de Sussex, după ce cuplul a anunțat săptămâna aceasta că renunță la statutul lor de membri seniori ai familiei regale britanice, relatează CNN, care citează surse de la Palatul Buckingham. Presa engleză vorbește despre un ”Megxit”, sugerând însă și că Regina este pregătită să încheie o ”înțelegere generoasă” cu nepotul său, Prințul Harry.

Regina Elisabeta a II-a, prințul Charles, prințul William și prințul Harry vor participa la întâlnirea care va avea loc la reședința Sandringham. Meghan, ducesa de Sussex, este așteptată să participe printr-o discuție telefonică din Canada unde se află în acest moment alături de fiul său Archie. Aceasta va fi prima întâlnire a membrilor seniori ai familiei regale de la anunțul făcut de Harry și Meghan, după câteva zile de discuții și consultări.

Citește și Roi de stele din Săgetător fotografiat de NASA

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here