Iași: Meditaţii gratuite pentru viitorii studenți la farmacie

0
Universitatea-de-Medicină-și-Farmacie-Grigore-T.-Popa-Iași

Absolvenţii de liceu care vor să susţină examenul de admitere la Facultatea de Farmacie din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi pot beneficia de meditații gratuite în perioada 28 august – 13 septembrie. 

Chimia organică şi Biologia vegetală sunt cele două discipline pentru care absolvenții vor putea primi meditații. Fiecare curs va avea loc între orele 09,00 – 13,00 în perioada menționată. Cursurile vor fi organizate şi susţinute de cadrele didactice ale instituţiei.

„În urma confirmării locului de către candidaţii admişi în sesiunea iulie, la Facultatea de Farmacie au rămas disponibile 78 de locuri cu taxă pentru concursul de admitere din septembrie. De aceea, dorim să venim în sprijinul tinerilor care vor să îmbrăţişeze nobila profesie de farmacist. Cei interesaţi se pot înscrie gratuit pe site-ul universităţii”, a declarat decanul Facultăţii de Farmacie din cadrul UMF Iaşi, Lenuţa Profire, potrivit Agerpres.

 

Citește și: Universitatea Politehnica București, pe primul loc la nivel național în Scimago Institutions Rankings 2017

 

Pentru cei care vor să susţină admiterea în sesiunea de toamnă, conducerea UMF „Gr T Popa” din Iaşi va organiza o sesiune de examinare pe 20 septembrie, perioada înscrierilor fiind între 14 şi 16 septembrie, iar validarea rezultatelor pe 25 septembrie.

Înscrierea se va desfăşura în două etape, una dintre acestea constând în completarea formularului de înscriere online, termenul limită fiind pe 16 septembrie, ora 11,00. În cea de-a doua etapă, candidaţii vor trebui să îşi depună dosarul la centrele de înscriere amenajate la fiecare facultate, în perioada 14 – 15 septembrie, între orele 09,00 – 14,00, iar pe 16 septembrie între orele 09,00 – 12,00.

Candidaţii care nu au acces la internet au la dispoziţie calculatoare la Biblioteca UMF.

Sursă foto: www.culturainiasi.ro

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here