Mașina zburătoare germană Phoenix 2 a atins 250 de km/h – Video

1
Phoenix 2 _ Lilium Air Mobility
Phoenix 2 _ Lilium Air Mobility

O mașină-avion Phoenix 2 produsă în Germania a atins o viteză de 250 de km/h la o demonstrație. Dezvoltatorul german de taxiuri aeriene Lilium Air Mobility a numit acest rezultat o etapă cheie în calea certificării vehiculelor sale zburătoare alimentate electric, în 2025, transmite Reuters.

Această viteză a fost atinsă în timpul testării vehiculului Phoenix 2, la un centru de testare de zbor din sudul Spaniei, a declarat compania pentru Reuters, după ce a postat un videoclip teaser pe reţelele de socializare.

Vezi și Ce înseamnă să studiezi în domeniul ospitalității în Elveția: interviu cu reprezentanții Swiss Education Group

Lilium concurează pe o piaţă aglomerată pentru vehicule electrice cu decolare şi aterizare verticală (eVTOL), sperând să înlocuiască călătoriile rutiere cu avioane sau elicoptere.

Compania planifică dă asigure o viteză de croazieră a vehiculelor sale de 250 km pe oră.

un comentariu

  1. […] O mașină-avion Phoenix 2 produsă în Germania a atins o viteză de 250 de km/h la o demonstrație. Dezvoltatorul german de taxiuri aeriene Lilium Air Mobility a numit acest rezultat o etapă cheie în calea certificării vehiculelor sale zburătoare alimentate electric, în 2025, transmite Reuters.… Cititi mai multe aici: Mașina zburătoare germană Phoenix 2 a atins 250 de km/h – Video […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here