Mândria de a fi român demonstrată de elevii claselor primare de la Colegiul Naţional Jean Monnet din Ploieşti FOTO

0

Au 6, 7, 8, 9 sau chiar 10 ani.

Mulţi dintre ei abia acum învaţă să citească. Dar ştiu deja că îşi iubesc ţara!

Sunt mândrii că sunt români, nişte români mititei, dar sinceri şi plini de viaţă!

Citiți și Educați-vă copiii să fie patrioți

Vorbim despre elevii claselor primare de la Colegiul Naţional Jean Monnet din Ploieşti, care au avut o zi dedicată României.

Şi nimic nu este mai frumos decât să vezi o clasă întreagă îmbrăcată în costum naţional, să vezi ochişorii curioşi care sorb poveştile învăţătoarelor despre România, despre ţara asta atât de lăudată de alţii.

Mândri că trăiesc în țara doinelor

Cei mai încântaţi au fost micuţii de la clasele pregătitoare care s-au întrecut în a răspunde, cu inocenţa caracteristică vârstei, întrebărilor învăţătorilor. Apoi au cântat despre România şi au colorat mici românaşi. Şi ca nişte români adevăraţi au avut şi steguleţe pentru a marca Ziua Naţională a României.

Merită felicitaţi toţi învăţătorii şi învăţătoarele claselor primare din Colegiul Naţional Jean Monnet, dar şi directoarea Lucia Ionescu, pentru iniţiativa de a le vorbi copiilor despre România.

Poate că astfel de evenimente ar trebui organizate perioadic, astfel încât copiii să înveţe încă de mici că trebuie să fie mândri că trăiesc în ţara lui Eminescu, Brâncuşi, Caragiale!

img_6961 img_6962 img_6963 img_6964 img_6965 img_6966 img_6967 img_6968

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here