LifeBox Kids – te ajută să investești în sănătatea copilului tău

3
Sursă: LifeBoxKids

Unul dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie să le iei în considerare în relația pe care o ai cu copilul tău este timpul pe care îl petreci cu el, iar acesta trebuie privit ca o prioritate și ca o investiție a întregii familii. Părinții care pun foarte mare accent pe modul de a crește cât mai responsabil un copil nu iau niciodată pauză, chiar dacă se întâmplă ca uneori programul familiei să fie încărcat.

LifeBox.ro este o soluție care a fost concepută pentru a veni în ajutorul părinților și a celor preocupați de un stil de viață cât mai sănătos. Acest proiect a conceput o serie de meniuri special create pentru cei mici, care pun accent pe alimentația corectă a copiilor, oferindu-le zilnic 3 mese principale și două gustări delicioase și echilibrate din punct de vedere nutrițional, în ciuda diversității tentațiilor culinare și a programului încărcat al părinților.

Derivat din cel mai apreciat meniu marca LifeBox.ro – OptimBox , noua variantă special concepută pentru cei mici este alcătuit din trei mese și două gustări, plus o gustare zilnică menită să îi surprindă pe cei mici.  În funcție de vârsta, respectiv numărul de kilocalorii necesare, LifeBox Kids cuprinde două tipuri de meniu: Junior, de 1000 de kcal – dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 7 ani și Teen, pentru grupa de vârstă 8- 14 ani, disponibil în varianta de 1500 de kcal. Prețul pentru un meniu pornește de la 67 lei, iar serviciul este deja disponibil în București, Cluj și Oradea.

Citește și Parcul Muzeului Antipa ar putea fi deținut de către Guvern

Nutriționistul Anamaria Iulian declară că un copil al cărui regim alimentar este controlat reprezintă un copil echilibrat, cu un nivel de energie ridicat, cu un sistem imunitar puternic și care are o stare de dispoziție temperată. În alimentația celor mici accentul trebuie să cadă pe calitatea și diversitatea alimentelor, dar nu trebuie ignorate nici preferințele în materie de gust ale acestora.

LifeBox Kids reprezintă varianta ideală în acest caz, oferind celor mici o varietate de preparate delicioase, iar părinților siguranța unei alegeri corecte și sănătoase.

Meniurile LifeBox Kids pot ajuta orice părinte să elimine mesele dezordonate și gustările nesănătoase ale copiilor, dar și să le ofere acestora energie și senzația de sațietate pe parcursul întregii zile.

 

3 comentarii

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here